Український співак Олександр Ярмак, який виступає під сценічним ім'ям YARMAK, нагадав, як важливо не бути байдужими в цей час не лише до людей, а й до братів наших менших. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі instagram.

YARMAK зазначив, що повномасштабна війна, розв'язана росією, зламала життя багатьох людей, але не менш сильно постраждали і тварини. При чому не тільки домашні улюбленці, а й дикі особини, що живуть у лісах, де активно точаться бої.

Yarmak. Фото: скриншот Instagram
Yarmak. Фото: скриншот Instagram

Музикант зазначив, що вірить у карму і вірить, що кожен російський окупант, який прийшов на українську землю, буде покараний за кожен злочин як стосовно людей, так і тварин.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Ми, звичайно, насамперед співчуваємо людям, які постраждали від війни, але уявіть, яка кількість тварин загинула від нескінченних бомбардувань? Що відчувають звірі в лісі, коли їх накриває артилерія, скільки вибухнуло на мінах і розтяжках? Я вірю в карму і впевнений , що орда сплатить сповна за всі муки, які вони принесли нашій землі!", - поділився музикант.

Шанувальники підтримали слова артиста.

"Ярмарок – приклад у багатьох речах. Тварини теж мають душу", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Yarmak та Саша Чемеров показали, в яких умовах народжуються нові хіти: "Нехай нам, брате, пощастить".

Також наш портал інформував, музикант Сашко Чемеров із гурту The Gitaas випустив новий кліп на трек "Полями": вражаючи кадри з передової.

Крім того, наш портал інформував, лідер "Антитіла" Тарас Тополя розповів, як виживав без Alyosha на передовій: "Відірвана по коліно нога, зупиняєш кров".