Відомий український співак, композитор та телеведучий Андрій Данилко вирішив трохи побешкетувати і вхопився за "п'яту точку" "мами" Вєрки Сердючки, актриси Інни Білоконь, а камера зафіксувала цей пікантний момент. Фото з'явилося на офіційній сторінці музиканта у соцмережі instagram.

Андрій Данилко досить рідко радує шанувальників новими фото та відео та практично не афішує своє особисте життя. Відповідно, кожна нова публікація в соцмережі дуже тішить українців та викликає справжній фурор.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Андрій Данилко порадували досить цікавим та пікантним кадром. Артист ущипнув за "п'яту точку" свою колегу по сцені Інну Білоконь, яка грає роль "мами" його персонажа - Вєрки Сердючки.

"На старт! Увага! Марш!", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Українці кадри оцінили і щиро посміялися.

"От шалунішка", "А що це Андрій усіх вистачає за дупу? І, зніміть хто-небудь, цю ганчірку з обличчя", - посміялися в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Данилко з "мамою" Білоконь сміливо показали дулі окупантам, які бажають відібрати Херсон: "Ось вам".

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров зупинив концерт і пустив скупу чоловічу сльозу разом із шанувальником: "Людинності немає ціни".

Крім того, наш портал інформував, Настя Каменських після повернення Потапа в Україну показала, як за "спекою" нудьгує інший хлопець: "Пограємо і головне..."