Українська співачка Наталя Захур, яку знають під сценічним ім'ям Камалія, яка знаходиться від початку повномасштабного вторгнення в Україні, показала як змінила сукні на військову форму.

Співачка пройшлася перед камерою у спокусливій військовій формі, причарувавши своєю фігурою. Відео зірка виставила на своїй сторінці в Instagram.

Камалія, фото з Instagram
Камалія, фото з Instagram

Співачка знаходиться в Україні сама. Вона залишилася допомагати українцям, а доньок і чоловіка - бізнесмена відправила за кордон. Нещодавно Камалія вперше за часів війни відвідала доньок і чоловіка у Німеччині, де чоловік Камалії будує для українських біженців житло.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/
Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Відомо, що пара усі сили покладає на те, щоб Україна перемогла. Чоловік Камалії - є одним з найбагатших людей в Україні, а дядько та двоюрідна сестра артистки відважно служить у ЗСУ. Камалія дуже пишається своїми рідними.

У коментарях Камалію порівняли з Солдатом Джейн, та назвали принцесою воїном.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/
Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

"Солдат Джейн - Камалия!", "Дякую Вам Камалія за допомогу нашим захисникам та нужденним нашим українцям", "Принцеса воїн", "Ксена", "Так пасує форма, до твоєї впевненої ходи", - написали у коментарях шанувальники співачки.

Коментарі. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/
Коментарі. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Нагадаємо, ми писали, що Камалія, Зібров та Джеджула допомогли продати на аукціоні цінну річ, щоб забезпечити потреби ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" Камалія розповіла, як брат годує ЗСУ, маючи 300 кіз, і чим її образила колишня дружина Захура з росії.

Також "Знай.ua" інформував, співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині.