Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук знає все про те, як привести фігурудо ладу, не завдаючи при цьому шкоди організму. Секретами, які виявилися дуже простими, вона вирішила поділитися з фанатами. Найголовніше - це правильне харчування та спорт. Однак тут є нюанси.

Скріншот із Instagram, Валерія Крук
Скріншот із Instagram, Валерія Крук

Дівчина зазначила, що йога, пілатес та танці це добре, але найдієвішими є силові тренування. Їх кількість та інтенсивність залежить від таких показників, як вік та генетика. Валерія нагадала, виходячи з досліджень ВООЗ, жінкам 40+ потрібні силові тренування тричі на тиждень.

"Тому, хочемо бути здоровими і мати гарне тіло? - не лінуємося і беремо в руки гантелі! Хочемо "відростити" гарну бразильську попу? - присідаємо з вагами! від силових навантажень", - написала Валерія.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Щодо харчування, Крук наголосила, що потрібні певні знання, а "дієтичні" сосиски та знежирений сир це не запорука гарної фігури.

Раніше ми писали про те, що "Кульбаба" Валерія Крук планує закохатися цієї осені, вірить у "назавжди": "Набагато міцніше"

Як повідомляв Знай.ua, "Кульбаба" Валерія Крук втиснула "булочки" у шкіряні штани, нахилившись до машини: "Все, щоб заробити"

Також портал Знай.ua писав, що "Кульбаба" Валерія Крук після повернення в Україну об'їлася каші і показала задоволене личко: "Як я чекала на це"