Повідомляється, що зірка «Свіжий принц із Бель-Ейр» готується до свого епічного повернення до Голлівуду після сумнозвісної ляпаса на «Оскарі». Є відомості, що Вілл збирається зіграти головну роль у новому фільмі «Блиск».

Відповідну новину розмістили на порталі «DailyStar»

Удостоєний нагород 53-річний актор нібито веде переговори про те, щоб з'явитися у фільмі Paramount Pictures Brilliance.

Фільм, заснований на книзі автора Маркуса Сакі, розповідає про Ніка Купера, федерального агента, який працює в Департаменті аналізу та реагування.

Ніку доручено відстежити 1% людей, які вважаються «геніальними», які народжуються з особливими здібностями.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Вілл Сміт, фото Getty Images
Вілл Сміт, фото Getty Images

Нік є батьком «Блискучої» доньки, а також сам є одним із них, завдяки своїй здатності бачити майбутнє, що зрештою призводить його до спроби зупинити громадянську війну.

Довгоочікуваний фільм позиціонується як «проект пристрасті» Вілла, оскільки зірка «Короля Річарда» продюсуватиме фільм зі своїм давнім співавтором та другом Аківою Голдсман.

Дует раніше працював над багатьма касовими фільмами у фільмографії Вілла, включаючи "Я, робот" (2004), "Я - легенда" (2007) та "Хенкок" (2008).

Вілл Сміт, фото: скріншот
Вілл Сміт, фото: скріншот

Майбутній кінопроект Вілла з'явився через шість місяців після того, як він потрапив до заголовків міжнародних новин. Це було через те, що Вілл дав ляпас Крісу Року після жарту коміка про дружину Вілла, Джад Пінкетт-Сміт.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Вілла Сміта застукали із зіркою "Люди Ікс" Іеном Маккелленом за брудними справами.

Нагадаємо, Кріс Рок відмовляється проводити "Оскар-2023" через Вілла Сміта.