Тіна Кароль передала авто для розвідників, у групу, в якій служить Даніель Салем

На фан-сторінці в Інстаграм Тіни Кароль з'явилося відео, на якому Даніель дякує Тіні за "босяцький підгон".

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/

"Йоо, друзі, всім привіт! Розвідгрупа 12 друзів Оушена дуже вдячні тіні Кароль та її фонду за такий босяцький підгон. Слава Україні! Тіна... Дякую!", - звернувся до співачки телеведучий.

На відео Салем сидить на автівці, яку "спеціально тюнінговано відповідно до потреб та побажань хлопців". Це невеликий, але прохідний джип, кольору хакі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Даніель Салем. Фото: instagram.com/_fantina/
Даніель Салем. Фото: instagram.com/_fantina/

У коментарях подякували Тіні за допомогу військовим, адже кожен наш вклад в ЗСУ наближає нашу перемогу.

"Тіночка, Ви - молодець", "Тіна, дякуємо за підтримку хлопців!", "Оце так патріотизм та віддана дружба!", "Не перестаю захоплюватися безмірною турботливістю, і великою, непокірною внутрішньою силою, уклін, тобі, низький", - написали у коментарях шанувальники.

Коментарі. Фото: instagram.com/_fantina/
Коментарі. Фото: instagram.com/_fantina/

Даніель Салем відправився на війну з перших днів повномасштабного вторгнення. Він спочатку був у тербороні Одеси, але пізніше відправився воювати на фронт. Телеведучий часто публікує відео де показує, як сумує за своєю донечкою, яка перебуває за кордоном.

Нагадаємо, ми писали, що Тіна Кароль розповіла про довгоочікувану пропозицію руки та серця, просто в метро.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль оголила живіт і захотіла гострих відчуттів у особливий день: "Жорстоко так, але...".

Також "Знай.ua" інформував, що Тіна Кароль натякнула, що готова вийти заміж за щасливчика, сказати заповітне "так".