37-річна українська співачка Тіна Кароль презентувала свою першу роботу після 24 лютого під назвою "Вільні. Нескорені".

Вона розповіла про цю пісню в етері шоу "Сніданок. Вихідний", де також поділилася і спогадами про довгоочікувану пропозицію руки та серця.

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/

Тіна ділиться, що цю пісню вона презентувала у метро і це знак того, що наш час настав. На початку, як тільки Тіна спустилася в метро, ​​щоб виконати новинку, вона відчула несправедливість того, що люди змушені тут ховатися.

Її це не збило з пантелику, але дозволило виплеснутися тій злості, яка сидить усередині кожного з нас на росіян і путіна. Емоції настільки переповнили Тетяну Ліберман, що вона у пісні "Закрили твоі очі" тричі заспівала один і той самий куплет, замість трьох різних.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

На кадрах, які супроводжували цю розповідь Кароль в етері, ведучі зауважили фото освідчення. Коли військовослужбовець опустився навколішки перед коханою під час концерту Кароль.

"Це молодший сержант з Нацгвардії, вони удвох служать. Ось так ось утворилась сім'я прямо в метрополітені. Він настільки сміливий. Чотири рази був на фронті, на нулі, а коли почав робити пропозицію, то почав соромитися. Але це було мило. Хочеться щоб і зі мною таке трапилося" , - засміялася Тіна.

А Валентина Хамайко зазначила, що це такий натяк від Тіни та припустила, що Кароль хоче освідчення від когось конкретного, але він не робить, а "Тіна хоче сказати "Так!"".

Нагадаємо, що Тіна Кароль "не потрапила в ноти" своєї ж пісні, але зловила питання.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль залізла під ковдру з чарівним приладом, щоби видати щось унікальне.