Усім добре відома українська телеведуча та почесний посол ООН Маша Єфросиніна поділилася важливою публікацією у соцмережі. Вона звернулася до української публіки зі словами про допомогу.

Цей пост Маша Єфросиніна розмістила у своєму аканті в Instagram.

««Від великих сердець для маленьких» ми зібрали понад два мільйони гривень! Два мільйони гривень для діток, які того потребують. Для мам, які потребують допомоги. Це реальна допомога, яка перетворилась в речі першої необхідності для діток від 0 до 3 років. Перші бокси з необхідними речами для дитини на один місяць життя вже отримали матусі з малюками. Подивіться на ці обличчя! Ви ж розумієте, наскільки для них важлива допомого сьогодні?», - підписала свою публікацію українська телезірка.

Крім цього, Маша повідомила, що збирання коштів триває. Також вона сказала, що спільними зусиллями українського народу все вийде.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

«Наш збір продовжується. Адже загальна сума коштів, спрямованих на закупівлю та доставку 1000 дитячих боксів, складає близько 7 мільйонів гривень. Сума велика, але кожен з донатів зроблений з карти Visa, буде подвоєно. А кожен донат, навіть в 10-20 гривень, — є критично важливим для реалізації нашої спільної мети — допомоги діткам. І ми досягнемо мети, якщо будемо продовжувати йти до неї разом!»

Як раніше повідомляв портал "Знай", Маша Єфросиніна про найбільше розчарування року серед російських селебріті.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна потішила українців несподівано добрими новинами.