Популярна українська письменниця Ірена Карпа не дуже часто ділиться із шанувальниками фото та відео в Instagram, де за її життям стежать понад 45 тисяч людей.

Вона проживає в Парижі, з двома дочками та чоловіком-французом. Зараз вона виставила кілька Stories, щоб розповісти трохи про життєвий шлях росіян, які мають обрати – чи підтримують вони війну чи ні. Якщо так – вирушають до армії, якщо ні – відправляються до в'язниці, а потім все одно воювати і померти. Якщо до армії - то або померти, або здатися в полон, або стати дезертиром і потрапити до в'язниці.

Ірена Карпа, скріншот: Instagram Stories
Ірена Карпа, скріншот: Instagram Stories

"Їм і так вічно "російський простий народ" шкода. Так що краще спекти яблучний пиріг. Потворний, але запашний", - пише Ірена Карпа, показуючи приготовлений десерт.

Ірена Карпа, скріншот: Instagram Stories
Ірена Карпа, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

А потім її спокою не вистачило. Ірена написала звернення до тих людей, яким вона відповідає у Instagram, допомагає їм. А вони у відповідь нічого їй навіть не надсилають, отримавши те, що вони хотіли.

"Люди, які мене смикають із терміновими запитаннями-проханнями щось пояснити, надіслати, допомогти, сказати, тому що їм терміново і слізно треба. Будь то вдень або вночі. Неважливо. Люди, яким я відповідаю, розтягуючи свій час до неможливого, записую щирі голосові, заспокоюю, пропоную варіанти рішення, даю контакти. *й. Це навіть не пасивна агресія. Це тупе хамство . Не пишіть мені більше ніколи, будь ласка", - зазначила вона.

Ірена Карпа, скріншот: Instagram Stories
Ірена Карпа, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ірена Карпа підказала, як легко заробити на голих фото - вже 7 млн ​​гривень: "Відчуваю"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірена Карпа "принизила" Францію кінотеатром у Києві, зібравшись на шабаш відьом: "Я вже мовчу..."

Знай.ua писав, Ірена Карпа знайшла різницю між німцями і "совєтами" Другої світової: "Часто - завжди погані"