Український виконавець Віталій Козловський показав, як несподівано натрапив у туалеті на російського "поп-короля" Філіпа Кіркорова та Наташу Корольову. Ролик він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський, як і багато інших артистів, максимально активізувався від початку повномасштабного вторгнення і робить все, щоб підтримати українців у ці непрості часи. Він регулярно їздить з благодійними концертами, зокрема виступає для воїнів ЗСУ. Незважаючи на напружений графік, він завжди знаходить час для спілкування з шанувальниками в соцмережах, де регулярно ділиться фото чи відео з життя.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Віталій Козловський показав трохи несподіване відео, на якому він стоїть біля унітаза та натискає кнопку зливу. Артист повільно відходить убік і раптово зустрічається поглядом з Пилипом Кіркоровим та Наталкою Корольовою. На щастя, вони виявилися не справжніми, а лише фотопортретами, які перенесли на те місце, де вони заслуговують бути, після того, як підтримали війну, розв'язану росією проти українців.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Ініціатори цієї ідеї підписали портрети. Так, Кіркорову домалювали роги та написали "Ворог України". Наталці Корольовій також надали "почесне" звання.

Раніше портал Знай повідомляв, Віталій Козловський у дорогому костюмі спантеличив українців на тлі ЗСУ: "Автографи зараз нікому не потрібні".

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров зупинив концерт і пустив скупу чоловічу сльозу разом із шанувальником: "Людинності немає ціни".

Крім того, наш портал інформував, Настя Каменських після повернення Потапа в Україну показала, як за "спекою" нудьгує інший хлопець: "Пограємо і головне..."