Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, поринула в романтику 90-х і знову відчула себе молодою. Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Камалія намагається постійно перебувати на зв'язку з шанувальниками, тому активно веде свою сторінку в соцмережах, де регулярно ділиться новими фото та відео як з особистого життя, так і з різних заходів та концертів.

Камалія, фото з Instagram
Камалія, фото з Instagram

Так, цього разу Камалія опинилася на розкішній вечірці у стилі 90-х років минулого сторіччя. Зірка зізналася, що неймовірна атмосфера подарувала їй багато радості і вона змогла начебто перенестись назад у молодість.

"Ви зробили мене щасливою. Знову відчула себе молодою на вечірці 90-х", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Камалія поділилася яскравими знімками із заходу, на якому побачилася з друзями, де вони не просто повеселилися, а й зробили добру справу – зібрали кошти для підтримки ЗСУ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія, Зібров та Джеджула допомогли продати на аукціоні цінну річ, щоб забезпечити потреби ЗСУ: "Унікальний лот".

Також наш портал інформував, Ольга Сумська згадала молодість та перші поступи у столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично і зворушливо".

Крім того, наш портал інформував, співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині: "ЗСУ "втікають", не в той бік".