Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйона людей.

Наразі сотні росіян виходять на мітинги, але не проти мобілізації, а на підтримку референдумів в окупованих містах України. Фото із однієї такої акції показала телеведуча. Деякі, що мають залишки розуму, тікають із країни, щоб не стати гарматним м'ясом.

Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна
Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна

"Поки на окупованих територіях України під автоматами проводять говнореферендуми, в москві "наконец-то вышли на митинги"… Але… на підтримку війни та за знищення нашої нації", - зазначила Єфросиніна.

Маша впевнена, відтепер можна сміливо говорити, що у цій війні винен не лише путін, а й увесь російський народ, адже попри те, що президент зробив їх рабами, вибір є завжди.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це вже вибір кожного, хто там зараз стоїть, хто мовчав всі ці місяці, хто продовжував жити ніби їх це не стосується. Кожного росіянина, хто закривав очі на вбивства та геноцид нашого народу", - підсумувала артистка.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна та Оля Полякова "на Байкатарі" довели, що теж грішать, як і багато українців: "Завжди буде не так"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова не посоромилася порівняти себе з Машею Єфросініною: "Війна в країні, а у вас мордяки"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна поскаржилася, що схудла і чоловік її не хоче, а Полякова її одразу "сватала": "Де мої сісюндрики"