Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, яка не виступила на "Євробаченні-22" через скандал із Кримом, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Аліна Паш заговорила про те, наскільки важливо "фільтрувати" інформацію, яку дають людям в інтернеті, особливо від російських видань. Як відомо, фейків можна зустріти чимало, тому артистка дала чітку та зрозумілу інструкцію, як не потрапити на "гачок".

Скріншот із Instagram, Аліна Паш
Скріншот із Instagram, Аліна Паш

Насамперед будь-яку інформацію щодо війни потрібно перевіряти на достовірність у різних джерелах, адже фейки можуть посіяти велику паніку в народі. Це основний інструмент маніпуляторів.

Є спеціальні подкасти від проекту "Детектор медіа", в якому аналітики перевіряють кожну новину, що прослизає в інфопросторі. Вони виходять регулярно, посилання Аліна Паш залишила у пості.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Давайте тримати інформаційну оборону країни разом! 🇺🇦 Слухайте українське та не вірте фейкам", - зазначила артистка.

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш пояснила, що "отримала" від виступів про Україну в пустелі: "Відчуваю"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Паш на мить "перетворилася" на собаку і закликала врятувати поранених тварин: "Вони дуже потребують"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш опинилася в пустелі штату Невада в США із дивним головним убором на голові: "Збираюся виступати"