Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч людей.

Соломія Вітвицька розповіла дивовижну історію про те, як автомобіль, який купили за допомогою благодійного збору, врятував життя бійців із ЗСУ на передовій у Донецькій області.

Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька
Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька

Нещодавно військові потрапили під важкий обстріл, будучи на машині, яка отримала значні пошкодження. Вони сподівалися, що їх урятує диво, так і сталося. Вона завелася, таким чином 6 людей змогли вивезти у безпечне місце.

Майже вщент розкурочений автомобіль потім змогли відновити, і він знову допомагає нашим захисникам виконувати бойові задачі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Хотілося, що б ця історія мала щасливе завершення для всіх учасників. На превеликий жаль, один з бійців – Віталій Бохонок – внаслідок тяжких поранень помер вже у лікарні. Вічна Слава Герою!", - повідомила Вітвіцька.

Ведуча також показала відео із того самого обстрілу, з якого бійців вивезла диво-машина.

Раніше ми писали про те, що ведуча "1+1" Соломія Вітвіцька не стала мовчати і показала, чим займаються українські зірки за кордоном: "Алексєєв не дуже"

Як повідомляв Знай.ua, Соломія Вітвіцька з 1+1 сформувала місію на осінь - бути щасливою, попри все: "З вірою у краще майбутнє"

Також портал Знай.ua писав, що ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька на руках з малюком після операції зворушила українців: "Одужуй, хлопче"