Українська телеведуча Дарина Трегубова пригадала, як в молодому віці пожаліла дівчину, яка потім "віддячила" їй збором компроматів та злостивими плітками.

На своїй сторінці в Інстаграм Дарина Трегубова розповіла історію, яка змусила її переосмислити свої погляди на життя. Вона також порадила мешканцям інших країн, куди зараз приймають росіян задуматись, чи правильно вони роблять, впускаючи у свою країну тих, хто "рятує свою дупу".

Даша Трегубова. Фото: instagram.com/dasha.tregubova/
Даша Трегубова. Фото: instagram.com/dasha.tregubova/

Телеведуча розповіла, що в 24 роки їй запропонували очолити маленький телеканал, і вона, будучи молодою та емпатійною "повелася" на сльози колишньої працівниці та залишила її працювати у команді.

Дарина Трегубова. Фото: instagram.com/dasha.tregubova/
Дарина Трегубова. Фото: instagram.com/dasha.tregubova/

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але замість вдячності, Даша отримала ніж у спину - дівчина збирала на неї компромат, записувала розмови, "стукала" на Дашу керівництву та поливала за спиною брудом.

Але дівчина не зупинялася, працювала та влаштовувала свою кар'єру і за рік Даша стала ведучою великого каналу. Цей випадок її навчив "не приймати в команду г-людей".

Країни, які масово приймають нинішню "вересневу" хвилю росіян мають бути напоготові. Більшість з них ллє крокодилові сльози і зриває "зетки" та георгіївські стрічки з автівок на кордонах, рятуючи свою дупу, але продовжують нести їх у серці. І обов’язково скористаються нагодою "віддячити" пізніше. - підкреслила телеведуча.

У коментарях підтримали красуню:

"Сильним, красивим і вільним нема діла до моральних уродів", "Стовідсотково", "Собаки гавкають, а караван іде", - написали в коментарях шанувальники.

Коментарі. Фото: instagram.com/dasha.tregubova/
Коментарі. Фото: instagram.com/dasha.tregubova/

Нагадаємо, ми писали, що чарівна Дар'я Трегубова у майці захопила українців справжньою красою.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка шоу "Маска" артистка Даша Трегубова пропливла на шаленій хвилі у Венеції.

Також "Знай.ua" інформував, що Даша Трегубова захопила іноземців могутністю українського духу.