Олександр Усик, який у ніч проти 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок, вже давно перебуває в Україні.

Хоча дозволяє собі виїзд за кордон, про що стало відомо завдяки новій публікації у Instagram.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

У вівторок, 27 вересня 2022 року, у Польщі відбувся фінальний матч Ліги Націй цього сезону. Україна боролася із Шотландією, якою програла у минулому поєдинку з рахунком 3:0. Через це частково команда Олександра Петракова втратила шанс на вихід до елітного дивізіону.

"Support Ukraine!", - пише Олександр Усік у публікації.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Він був на трибунах. Боксер спеціально приїхав, щоби підтримати збірну, але цього, як виявилося, було недостатньо. Діти не змогли реалізувати жодного моменту, матч закінчився нічиєю і Шотландія залишилася на першій позиції.

Олександр Усик з дружиною. Фото: instagram.com/usykaa/
Олександр Усик з дружиною. Фото: instagram.com/usykaa/

"На жаль, треба визнати, що в дивізіоні А нашим хлопцям нема чого робити. Шотландці заслужено виходять у вищу лігу", "Хулі не виходив на поле?", "Грали б вони хоча б на 20%, як ти боксуєш", "Я думав ти вийдеш на останні раунди", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі почав жорстко тиснути на Ентоні Джошуа і погрожувати Олександру Усику: "Дьрьмовий, я проткну йому обличчя кулаком"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усік зізнався, чому завжди летить додому в Україну мало не до початку бою: "Хочеться побути одному"

Знай.uа писав, Олександр Усик приїхав у "рідне місце", але до Криму ще далеко: "Приходиш і розчиняєшся"