Український продюсер та режисер Нателла Крапівіна поділилася фотографією, продовжуючи жити поза Росією, звідки вона втекла з початком повномасштабної війни проти нашої країни.

Вона найбільш відома як "експредставниця" Світлани Лободи, творець "Орла та Решки" та продакшн-студії TeenSpirit. Зараз Нателла поділилася думкою щодо людей, які надто пізно одумалися після початку війни.

Нателла Крапівіна, фото: Instagram
Нателла Крапівіна, фото: Instagram

"Як шкода тих, хто тільки недавно усвідомив весь жах того, що відбувається. Ще більше шкода тільки тих, хто так нічого і не зрозумів. не очікувало в перспективі, жахливий кінець, все ж таки краще, ніж жах без кінця", - пише Нателла Крапівіна в публікації.

За її словами, події набирають величезну швидкість... і якщо раніше на щось витрачалися роки - зараз укладається за хвилини. Можливо, вона говорить про розвал РФ. Але достеменно невідомо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Світлана Лобода та Нателла Крапівіна, скріншот: Youtube
Світлана Лобода та Нателла Крапівіна, скріншот: Youtube

"Для кожного настане день прозріння", "Віримо у ЗСУ та щасливий фінал", "Багато хто досі не усвідомив, ось у чому жах", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала, як "ЗСУ" під виглядом пенсіонерки вриваються на тусовку: з HIMARS, Байрактарами та грошима

Як повідомляв "Знай.uа", Іван Дорн попався в Європі з екс-продюсером Лободи Кропівіною, яка живе в Росії: "Так багато ніжності"

Знай.ua писав, експродюсер Лободи Крапівіна принизила уродженку Черкас Ганну Асті за крадіжку: "Біжи швидше"