Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров взяв участь у благодійному проекті "Обід без бід", який започаткували для того, щоб нагодувати всіх бажаючих бабусь та дідусів. Нещодавно артистка Даша Астаф'єва також стояла на роздачі борщу як і він.

Скріншот з Instagram, Павло Зібров
Скріншот з Instagram, Павло Зібров

Співак нагадав, що 1 жовтня відзначається міжнародний день людини поважного віку, який має звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління.

Але дбати про старших потрібно не лише цього дня, хоча ця дата – гарна можливість сказати теплі слова подяки близьким, батькам, бабусям та дідусям, ветеранам, за багаторічну самовіддану працю, доброту та мудрість.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Також зробити корисну добру справу для знайомих та незнайомих людей поважного віку. В нинішній час є багато Ба та Ді, які потребують теплої їжі та доброго слова", - написав Зібров.

Точку роздачі їжі у Києві відкрив бізнесмен та співзасновник фонду "Життєлюб" Гарік Корогодський. Павло подякував йому за добрі справи та за те, що прилучає інших.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров викликав шквал емоцій в українців епічним виконанням хіта: "Запальничка київська"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія, Зібров та Джеджула допомогли продати на аукціоні цінну річ, щоб забезпечити потреби ЗСУ: "Унікальний лот"

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров подбав про друзів із ЗСУ, заробивши їм на обладнання для боротьби з ворогом: "Зробив великий внесок"