Відома співачка Маша Фокіна, яка є онукою першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна, зараз практично не займається творчою діяльністю, зате активно веде аккаунт у соцмережі Instagram, де на неї підписано близько 450 тисяч осіб.

Маша Фокіна злякала прихильників дивним знімком, де вона проходить обстеження у клініці, а потім лежить під крапельницею. Як зізналася артистка, причина її недуги – це стрес на тлі воєнних дій в Україні. Її організм не витримав психологічного навантаження, тому довелося звернутися до лікарів.

Скріншот із Instagram, Маша Фокіна
Скріншот із Instagram, Маша Фокіна

Дівчина подякувала всім за підтримку та хвилювання, але наголосила, що зараз з нею все гаразд.

"Планую жити і радувати вас й надалі. Інколи організм просто не витримує психологічного навантаження, як і у багатьох в нашій країні, причини тому всім відомі, тому потрібно було зробити обстеження", - повідомила співачка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Фокіна також закликала земляків стежити за самопочуттям та не нехтувати візитами до лікаря, адже зі здоров'ям не жартують.

"І вам всім раджу не зволікати, якщо відчуваєте якісь зміни у самопочутті – не відкладайте на завтра, звертайтеся до лікарів та бережіть себе!🙏🏽" - підсумувала Маша.

Раніше ми писали про те, що онука першого прем'єр-міністра Маша Фокіна повертається додому, але не в Україну: "Залишаємось у безпечному місці"

Як повідомляв Знай.ua, співачка Маша Фокіна поскаржилася на відпочинок у Болгарії: "Злякалася за свого маленького сина"

Також портал Знай.ua писав, що ракета окупантів потрапила до будинку Вітольда Фокіна: був у ТКГ і "не помічав" росіян на Донбасі