Відома українська співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.

Анна Буткевич розповіла, як особисто її торкнулася трагедія, що сталася у ніч на 30 вересня у Дніпрі. Окупанти здійснили масштабний обстріл, через що загинули люди. У цей момент артистка теж була у рідному місті, приїхала у справах.

Анна Буткевич, фото з Instagram
Анна Буткевич, фото з Instagram

Просто над нею ракети збивали ППО, а небо палало від вибухів. А ще вона бачила, як в кілометрі вбило українську родину. Буткевич закликала земляків не нехтувати сигналами повітряної тривоги, адже лише кілька хвилин можуть врятувати життя.

"Ракета не обирає кількість жертв та місце руйнувань, тому бережіть себе, благаю! 🙏❤️ Ми будемо стояти до останнього і нас не зламати!💪👊" - додала артистка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Анна також захопилася сміливими українцями - касирами, водіями, керівниками, саперами, працівниками рятувальних служб і, звичайно ж, ЗСУ.

"Сапери, які ціною свого життя розміновують міста та села. 👨‍🚒 Рятувальні служби, які розбирають завали та допомагають не тільки фізично, а і психологічно. 🧯👩‍🚒🔥 ЗСУ - найкращі захисники та захисниці світу. Дякую за кожний день вам, наші воїни. 💙💛💪" - написала співачка.

Раніше ми писали про те, що Анна Буткевич оточила колосальною турботою українських матерів та їхніх малюків: голодним і босим ніхто не залишиться.

Як повідомляв Знай.ua, донька мільярдера Буткевича відволіклася від благодійності і випустила нову пісню "Селяві": "З'явилося натхнення "

Також портал Знай.ua писав, що Анна Буткевич показала доньку від колишнього депутата Рибалка і закликала не озиратися на минуле: "Живіть тут і зараз"