Відома українська прима-балерина та суддя популярного шоу "Танці зі зірками" Катерина Кухар регулярно балує численних фанатів яскравими та свіжими публікаціями на своєму обліковому записі в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч людей.

Катерина Кухар показала неймовірне відео зі свого виступу на сцені, де вона постала у ролі чорного лебедя. Також танцівниця поділилася емоціями, що викликали останні новини про війну в Україні з окупантами.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

"Чесно кажучи, голова обертом від новин і згадується відомий серіал "The End of the F***ing World". Я навіть бачила пости де роблять ставки на цей рахунок", - написала знаменитість.

Ось уже понад півроку путін загрожує всьому світу ядерною зброєю, і вона зазначила, що зараз саме час любити і вибирати те, до чого лежить душа.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Нехай це стане нашою мотивацією і традицією не лише на цей період, а й назавжди: обирати себе і своє щастя", - натхненно заявила Катерина.

Раніше ми писали про те, що Катерина Кухар із "Танці зі зірками" навчила українців правильно зав'язувати пуанти: "Балет не прощає помилок"

Як повідомляв Знай.ua, Катерина Кухар із "Танці зі зірками" поринула у світ спогадів та ностальгії: "Щемливий експірієнс"

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Кухар із "Танців зі зірками" показала сучасного пророка-письменника, який відчув загрозу війні в Україні: "Я вважаю це парадоксом"