Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва показала коротке відео з фотосесії, для якої вона обрала дуже ніжний і в той же час спокусливий образ. На ній простора біла сорочка, з-під якої видніється гарна спідня білизна.

Надя Дорофєєва, кадр з відео Instagram
Надя Дорофєєва, кадр з відео Instagram

Також зірка поділилася списком молодих артистів, які вразили її своєю творчістю. Серед них – jockii.druce, BADWOR7H, ENLEO та KOLA. Їхні треки вже активно наспівують шанувальники, а непогану популярність вони набули під час війни.

"Я завжди радію, коли чую щось круте від молодих українських артистів. А теперешні реалії зростили нове, творче покоління", - зізналася Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Надя попросила фанатів поділитися власними "фаворитами", на що вони із задоволенням відгукнулися і завалили її коментарі.

Раніше ми писали про те, що бойфренд Наді Дорофєєвої Кацурін розповів про незвичайне хобі: "Бережемо цнотливість"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва поділилася яскравими спогадами заради українців: "Відірвати від важких новин"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва зізналася, що "захлинається" у відчаї та смутку, Кацурін безсилий: "Серце розривається"