Колишня зірка групи "ВІА Гра", ексдружина Андрія Джеджули Санта Дімопулос зовсім недавно виставляла Stories у Instagram, щоб показати, як вона проводить час у Парижі, Франція.

Згодом вона опублікувала навіть кілька постів, які з цим так чи інакше пов'язані. Жінка назвала це всіма улюблене місто чарівним, швидким і досить яскравим.

"Я завжди на бігу і хочу все встигнути ... Хочу приїхати хоч раз на тиждень і насолодитися кожною миттю, адже тут черпаєш натхнення буквально на кожному кутку", - пише Санта Дімопулос у першій публікації.

Але потім вона показала кадр, який раніше вже виставляла у Stories. Санта Дімопулос постала в боді, з корсетом, у чоботях, але з голими ніжками.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Як сказала моя подруга: "Давай жвавіший контент, а то всі відпишуться", - написала виконавиця.

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

"Санта, як можна так стегна підсушити? Я після вагітності ніяк не можу подолати цю проблему", "Така робота над собою, над своїм тілом не може не вражати", "Правильно сказала, таку красу не можна ховати", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос оголила ніжки, нарешті зізнавшись у коханні: "Трохи серце не зупинилося"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос у шоці від чоловіків, які біжать за кордон: "На них же напали"

Знай.uа писав, зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос показала, як до неї "ходять" російські вибачатися: "Було зручно думати"