Донька відомої української співачки Олі Полякової, Маша вирішила показати, як влаштувала для молодшої сестрички свято на честь дня народження.

Все це вона продемонструвала у stories на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує те, як минають її дні у Великій Британії.

Днями молодша дочка Олі Полякової святкувала свій день народження, і Маша вирішила влаштувати свято для Аліси у школі. Для невеликої вечірки майбутня артистка взяла неймовірно апетитний торт із динозавром, свічки, та величезну кількість кульок для атмосфери урочистості, і звичайно ж солодощі.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Далі настав час отримувати подарунки на день народження, і вони досить дорогі. Це планшет фірми Apple, а також спеціальний аксесуар для малювання Apple Pencil. Аліса була дуже рада цьому подарунку, хоч і не подавала багато емоцій.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

"Айпад і ручка. Це ручка" - відреагувала дитина. Вже після свята вони його розпакували, і дівчинка була вражена яким він гарним, і найбільше її здивував колір.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Свято пройшло успішно, і всі швидко накинулися на підготовлені заздалегідь солодощі та торт.

Після цього дві сестри вирушили до кімнати, де зараз проживає Аліса. Там було трохи брудно, через що Маша Полякова і зробила їй зауваження.

Після всіх урочистостей Маша вирішила присвятити посаду своєї доньки, де побажала їй найприємніших речей, але найголовніше - повернутися швидше додому в Україну без війни.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

"У неї на день народження було лише одне бажання, повернутися додому до своєї незалежної України, на жаль, я їй цього подарувати не змогла, але змогла хоча б привезти частинку будинку так що з днем ​​народження тебе моя бусинка" - йдеться у повідомленні під постом .

Нагадаємо, що Оля Полякова показала куди, "закинула" доньку Машу, яка хотіла відмовитися від навчання через хлопця

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова показала дивовижні перетворення з сірої мишки на королеву в руках майстринь

Також, промокла Маша Полякова показала, з якими труднощами зіткнулася у Лондоні