Відома українська співачка Анастасія Кочетова, яка виступає під сценічним ім'ям MamaRika "за спиною" у чоловіка полізла цілуватися до радіоведучого "Люкс ФМ" Слави Дьоміна. Відповідні кадри ведучий опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Дьомін зобразив "інтимний" момент із зустрічі зі співачкою MamaRika. Зірки вирішили зробити фото на згадку і співачка потяглася до щоки ведучого, щоб імітувати поцілунок, "прицмокуючи" губами, але не знала, що йде запис відео. Побачивши, що "пустощі" зняті на відео вона емоційно попросила вимкнути камеру.

"Спалились! Вимикай!", - коментує співачка на відео.

Варто відзначити, що подібні "пустощі" MamaRika може дозволити, адже Слава Дьомін для неї хороший друг, якого вона знає далеко не один рік. Радіоведучий слідом поділився спільним фото і не втримався, щоб не пожартувати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

MamaRika та Слава Дьомін. Фото: instagram stories
MamaRika та Слава Дьомін. Фото: instagram stories

"Ми з MamaRika знайомі вже більше 10 років! Коли вперше познайомилися мені було 19, а Насті 37", - пожартував Слава Дьомін.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, блогер Слава Дьомін розповів, як тікав із дому та за що отримував шлангом від прання: "До суду на аліменти".

Також наш портал інформував, колишня Міс Україна завершила лондонський марафон, загорнувшись у жовто-синій прапор: "Відповідальність за країну та народ".

Крім того, наш портал інформував, Ольга Сумська згадала молодість та перші поступи у столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".