Відомий продюсер та виконавець Олексій Потапенко поділився публікацією, на якій постав перед воїнами ЗСУ.

Чоловік Насті Каменських нещодавно повернувся в Україну і тепер максимально віддається роботі та підтримці наших захисників, бо до нього було багато претензій із початку війни... коли він понад півроку жив в Іспанії, а не повертався додому.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

"Віримо! Любимо! Підтримаємо ЗСУ", - пише Олексій Потапенко у публікації.

На відео знято концертний зал з десятками військовослужбовців. Перед ними виступив Потап із Вадимом Федоровим. Якогось моменту артист навіть "попрацював" з аудиторією і запропонував підняти руки, рухаючи з боку в бік, у такт музиці.

Популярні новини зараз
Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Потап, людям і нашим героям, перш за все, так потрібні ваші пісні, підтримка", "Пісня, яка відтепер має інший сенс. Тепер остаточно переконалися, що у нас найкращі дівчата, найсмачніша їжа, найкрутіші дороги також обов'язково будуть", - пишуть користувачі у коментарях.

А після цього Олексій Потапенко виставив сильне звернення до росіян від імені Міністра оборони України.

Нагадаємо, Потап побував у гостях у воїнів ЗСУ і захопився їх мужністю: "Наші козаки"

Як повідомляв "Знай.ua", Потап згадав, як він рвався на фронт і з-за кордону записувався в тероборону: "Зрада..."

Знай.ua писав, Потап виправдався за повернення "Голосу країни", згадавши обстріли Ізраїлю: "Вони цього і хочуть"