Відомий український пластичний хірург, колишній чоловік Слави Камінської з "НеАнгелів", Едгар Камінський продовжує ділитися корисною інформацією з користувачами.

Зараз він у соціальній мережі Instagram заявив, що українцям треба навчитися дякувати - адже "дякую" здається дуже простим словом, через що ми забуваємо його, хоча раніше активно його використовували.

Едгар Камінський, фото: Instagram
Едгар Камінський, фото: Instagram

"Це слово мотивує, піднімає настрій, викликає у нас усмішку. Дякуйте, не шкодуйте це слово. Дякуйте, дивлячись в очі, дякуйте телефону, дякуйте смс. Кожен з вас знає безліч варіантів. Просто дякуйте. Іноді це важко. Ви відчуєте, що для вас це неприродно, "чому це я повинен дякувати", але спробуйте", - пише Едгар Камінський в публікації.

Він також зазначив, що як тільки ми самі почуємо це слово на свою адресу, тоді вдасться відчути всю його силу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Едгар Камінський, фото: Instagram
Едгар Камінський, фото: Instagram

"Дякую, що колись позбавили мене мого головного комплексу", "Ми теж вдячні вам за мотиваційні пости", "Дуже було незвичайно у Франції чути звідусіль дякую і будь ласка завжди з усмішкою і дивлячись у вічі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишній чоловік Слави Камінської Едгар "вписав" своє ім'я в аварію "Москви": "Ціна - 3000 грн"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Камінська оновила імідж доньки від колишнього Едгара, але та була не надто вдячна: "Виклянчити у матері..."

Знай.ua писав, Слава Камінська показала себе з усіх боків і дала "зелене світло" потенційним залицяльникам: "Жінка незаміжня"