Відома українська співачка, колишня підопічна Олексія Потапенко, та за сумісництвом телеведуча тревел-проєкту "Орел і Решка" Мішель Андраде зачарувала красою у спекотному вбранні. Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Мішель Андраде намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками, тому на її сторінці у соцмережі завжди можна побачити щось цікаве, зокрема її особисті фото.

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube
Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

Цього разу Мішель Андраде постала перед шанувальниками у дуже гарячому образі. На фото вона позує стоячи спиною до об'єктива камери в обтягуючих чорних штанях зі шкіри та симпатичному топі.

"Де б я не була, наші фахівці найкращі! Б'юті сфера – ван лаааввв", - підписала фото зірка.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники не стали приховувати свого захоплення та закидали знаменитість компліментами.

"Красуня моя", "Гаряча, як наступ ЗСУ", "Богиня", "Лялька", "Де б Ви, Мішель, не була, краса Ваша перевищує яскравість сонця", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Мішель Андраде з "Орла і Решки" похвалилася новим чином та кольором свободи: "Напрочуд красиво".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва повернулася в спільний з Дантесом будинок, і поринула у спогади про колишнє життя: "Дякую за все, що тут було".

Крім того, наш портал інформував, що Маша Єфросиніна похвалилася кулінарним талантом і змусила Надю Дорофєєву підбирати слинки: "Люблю на салі".