Світлана Лобода у Telegram нещодавно розповідала, що українські діти, на сьогодні, через війну, вже подорослішали не по роках. Навіть ніхто з дорослих не міг уявити, що доведеться пережити малечі, починаючи від 24 лютого.

Зараз, як виявилося, виконавиця прокинулася в не дуже хорошому стані... підвело здоров'я, але ранок для неї все одно був добрий. Хоча точна причина незрозуміла - можливо вибух на Кримському мості... або щось інше. Хоча в Instagram Stories Світлана, якраз таки, показала шанувальникам публікацію, пов'язану з вибухом на тому самому "об'єкті, що дуже охороняється".

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

"Хто покаже від куди готувався напад? У кого карти?", "Розкішний подарунок на ювілей!", "Нехай палає. Той вогонь благодатний", "Краще цього може бути тільки новина про палаючу Москву", - пишуть користувачі у коментарях.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто також зазначити, що у Instagram Світлана не розповідала про своє самопочуття.

"Доброго ранку. І нехай день буде прекрасний! Я трохи захворіла, але постараюся за пару днів відновитися. Сподіваюся вас не застала осіння хандра?", - пише Світлана Лобода.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Світлана Лобода назвала останню надію на світ: "Грошами не купити"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода підтримала Аллу Пугачову, яка назвала росіян рабами путіна: "Ідеально сказано"

Знай.uа писав, Світлана Лобода захотіла змін, але шанувальники були до цього не готові: "Може..."