27-річна південнокорейська актриса та модель Хо Ен Чон частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 10,2 мільйонів людей.

17 вересня 2021 року на просторах стрімінгового сервісу Netflix вийшов серіал "Гра в кальмара", в якому дівчина виконала дебютну роль, втіливши на екрані героїню-біженку з Північної Кореї Кан Се Бьок (№067).

Хо Ен Чон, фото: Instagram
Хо Ен Чон, фото: Instagram

Проект відразу став вірусним, неймовірно популярним, а Хо Ен Чон прокинулася ще популярнішою. Зовсім недавно вона з рештою головних акторів навіть побувала на вечірньому шоу Джиммі Феллона. Нині ж вона поділилася з дівчатами з усього світу кількома лайфхаками. Наприклад, як позбутися набряків особи. А ще показала, як зробити макіяж губ за допомогою двох помад та багато іншого.

Чон Хо-ен з "Гри в кальмара", фото з Instagram
Чон Хо-ен з "Гри в кальмара", фото з Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що другому сезону "Ігри в кальмара" від Netflix бути: "Всесвіт тільки народився".

Раніше ми повідомляли, що зірка хіта від Netflix "Ми всі мертві" змусив дівчат спітніти, граючи м'язами у спортзалі.