Незмінна суддя "Танців із зірками", балерина, та директор Київського хореографічного училища Катерина Кухар поділилася новим фото та розповіла про свою віру. Кадр вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катерина Кухар активно веде свою сторінку у соцмережі, де спілкується із шанувальниками. Вона тішить кадрами як із особистого життя, так і моментами з робочих буднів. Іноді знаменитість викладає те, що на душі.

Катерина Кухар. Фото: скриншот Youtube
Катерина Кухар. Фото: скриншот Youtube

Так, цього разу Катя Кухар порадувала новим фото, на якому постала перед фанатами в худорлявому капюшоні, який їй явно не за розміром. Зірка поділилася, що на початку війни жила в надії, що все закінчиться швидко, але все затяглося і зараз єдине, що залишилося в неї - віра в захисників.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Ще пів року тому ми вважали кожен день війни в надії, що вважатимемо максимум тижня. Але пішов 8 місяць... І єдине, що залишається усталеним — це наша віра у ЗСУ, яка тільки примножується. Цінуємо, чекаємо на хороші новини з фронту і віримо", - зазначила зірка.

Шанувальники вирішили підтримати Катю Кухар, наголосивши, що українці зможуть пройти це випробування.

"БОРЕМОСЯ і не можемо скласти руки і прийняти це зло і перейти на бік зла! Ми зможемо це подолати! З Богом! Віримо! Інакше просто ніяк", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" розчинилася танцюючи серед букетів квітів: "Ідеальний привід".

Також наш портал інформував, Катерина Кухар з "Танці зі зірками" після погроз путіна заявила, що зараз саме час любити і не боятися: "Вибирати себе" .

Крім того, ми писали, Катерина Кухар із "Танців із зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".