Серіал «Відчайдушні домогосподарки» вперше вийшли на екрани у 2004 році та продовжували виходити до 2012 року. Як склалися долі акторів-чоловіків, які склали пари найпопулярнішим актрисам.

Даг Севант (Том Скаво, чоловік Лінетт):

продовжив акторську кар'єру, але грає персонажів другого плану. Севанта можна побачити в серіалах "Брудний Джон" та "Справжній геній". Дружиною актора стала колега з серіалу "Мелроуз Плейс" Лора Лейтон. В них двоє дітей.

Рікардо Антоніо Чавіра (Карлос Соліс, чоловік Габріель):

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Виконавець ролі Карлоса Соліса продовжує грати в серіалах, з'являвся на екранах у таких фільмах, як "Дівниця", "Скандал" та "Дієта із Санта-Кларити". Він виховує двох дітей, а також займається благодійністю – Чавіра співзасновник фонду підтримки жінок, які страждають на рак молочної залози.

Річард Берджі (Карл Майєр, колишній чоловік Сьюзан):

Екранний Карл Майєр після "Домогосподарок" не зумів досягти успіху. Іноді він з'являється у другосортних серіалах або отримує невеликі ролі в повнометражних картинах.

Шон Пайфром (Ендрю Ван де Камп, син Брі):

Ендрю Ван де Камп, проблемний синочок пари Рекса та Брі. У серіалах він з'являється дуже рідко, а паузи між ролями можуть досягати кількох років. Причина в тому, що актор має проблеми з наркотиками і намагається лікуватися від залежності.

Марк Мозес (Пол Янг, чоловік Мері Еліс):

Виконавець ролі Пола Янга продовжує активно зніматись. Він одружений з актрисою і виховує двох дітей. З його останніх робіт можна виділити фільм "Скандал" 2019 року та кримінальний серіал "Шериф" 2020 року.

Стівен Калп (Рекс Ван де Камп, перший чоловік Брі):

Яскравий, непередбачуваний актор, якому, проте, не пропонують великих ролей. Глядачам знайоме його обличчя, його приймають із любов'ю. У 2006 році в житті Стівена сталася моторошна трагедія - його сестру і всю її родину по-звірячому вбили. Злочинця впіймали і засудили до страти.

Нагадаємо, що Єва Лонгорія з "Відчайдушних домогосподарок" показала пружну точку: нічого така матуся в 46.

Раніше ми повідомляли, що маленька принцеса з "Відчайдушних домогосподарок" Хуаніта Соліс перетворилася на королеву.