Війна триває і тисячі наших хоробрих захисників продовжують вдень і вночі повертати захоплені окупантами землі.

Артисти вносять свою частку у боротьбу, показуючи світу жахіття, які росія чинить в Україні.

Надя Дорофєєва на своїй сторінці у мережі Інстаграм анонсувала новий кліп дуже красномовним фото.

"Кожен день сподіваєшся – ось ось і все скінчиться! Але бляха ні… Скільки горя та болю тільки за останній тиждень, скільки людей втратили й продовжують втрачати свої домівки! Запоріжжя, Миколаїв, Харків та багато інших міст.. Так, ми всі намагаємось жити, але цей біль всередині не полишає – він глибоко вкоренився у буденному житті всіх українців. Неможливо мовчати, коли бачиш стільки зруйнованих життів!", – написала співачка.

У коментарях українці запевнили, що вже дуже чекають нового творіння талановитої співачки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Кожен українець мріє прокинутися вранці не під сирену чи вибух, а зі словами Зеленського ми перемогли", "Я вже відчуваю що це буде дуже душевно, давно чекала такого від Наді", "Скільки дітей, людей загинуло... боляче це усвідомлювати", "Ми все подолаємо та витримаємо! Ми сильні, нескорені та нездолані!!!", "Напевно, це буде дуууже зворушливий та емоційний для нас всіх кліп", – пишуть шанувальники Дорофєєвої.

Раніше Знай повідомляв про те, що Надя Дорофєєва показала, як ставиться до тих, хто її ненавидить.