Надя Дорофєєва продовжує виставляти будь-які публікації, пов'язані з піснями, що нещодавно вийшли, в рамках альбому, написаного українською мовою.

Але зараз трохи не про це. У березні вона та Володимир Дантес розповіли про те, що їхні шляхи розходяться. Вони розлучаються після більш як 7 років спільних відносин. Це засмутило їхніх шанувальників. Але наступне – ще більше. Як виявилося, Надя зійшлася з Михайлом Кацуріним, який до того самого моменту був одружений на матері двох дітей.

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

А зараз Надя Дорофєєва вкотре відповіла тим, хто її недолюблює.

"Моя реакція на хейтерів", - йдеться під відео, яке було опубліковано в TikTok.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вона йде вулицею Києва, у чорному піджаку, у такого ж кольору штанах і тримає в руках склянку кави. А потім артистка повертається у бік камери і починає посміхатися.

Надя Дорофєєва, кадр з відео Instagram
Надя Дорофєєва, кадр з відео Instagram

"Цікаво, як у такої красуні можуть бути хейтери", "Так, читати коментарі хейтерів ще й забава", "А потім смієшся 2 години", "Хочу нові фото з Мишком. Наді, коли поділишся?", "У Наді жовтий чохол і відео було знято не цього тижня?", - пишуть користувачі у коментарях.

@nadyadorofeeva

Моя реакція на хейтерів ☺️

♬ оригинальный звук - nadyadorofeeva

Нагадаємо, Надя Дорофєєва нагадала, чому постійно потрапляє в тіньовий бан: "Мовчани"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва допомогла молодим артистам "протоптати" шлях до слави: "Нове, творче покоління"

Знай.uа писав, засмучена Надя Дорофєєва показала своє неідеальне обличчя: "Прищ-day"