Українська акторка, телеведуча та улюблениця мільйонів Ольга Сумська часто радує свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська зустрілася з відважними воїнами на благодійному концерті та показала яскраві знімки з їхніми щасливими обличчями. У заході також взяв участь її чоловік, актор Віталій Борисюк. Зіркова пара вирішила підтримати хлопців у такий скрутний час та підняти їм бойовий дух.

Скріншот із Instagram, Ольга Сумська
Скріншот із Instagram, Ольга Сумська

"Кожна зустріч з нашими захисниками - це можливість подякувати та надихнути наших Героїв!" - написала Сумська.

Артистка повідомила, що серед військових вони зустріли багатьох друзів, із якими познайомилися у мирному житті на знімальному майданчику телебачення, на сцені театру. Бійцями стали люди зовсім різних професій – шеф-кухар, актор, художник, учитель.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Тепер вони - ВОЇНИ СВІТЛА, які пішли захищати нашу рідну Україну! 🙏🏻Вклоняємося вам, дорогі наші хлопчики! Слава Збройним силам України", - заявила Ольга.

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська показала, як ракетний обстріл окупантів знищив долі українців: "Жах, біль, розпач і ненависть"

Як повідомляв Знай.ua, Ольга Сумська довела до сліз, показавши, як живуть дітки та жінки, які постраждали від війни в Україні: "Більше немає вдома"

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Сумська показала, на що перетворили окупанти драматичний театр у Миколаєві: "Ненавиджу"