Тіна Кароль раніше посилала найбагатшу людину планети - власника Tesla, SpaceX Ілона Маска - у напрямку "російського корабля" після його чергової суперечливої ​​публікації, пов'язаної з війною.

Як виявилося, він не єдиний, хто взагалі претендує на рух цим шляхом. Як виявилося, хоча так було завжди... російські нібито "опозиціонери" теж не приховують своєї ненависті до українського населення, а також не приховують відсутності розуму.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Тіна Кароль поділилася скріншотом з Instagram, у Stories цієї соціальної мережі. На фото видно коментар Ксенії Собчак – колись російської ведучої, нині – політичної діячки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Бандерівці творили страшні речі. Це правда. І батальйон "Азов" - типові н**исти. Хто ж сперечається? І що з цього випливає? Це їхнє життя, і їхні підвалини. , і нам є в чому в ній розбиратися", - пише Ксенія Собчак у коментарі.

Невідомо одне, чому у кожних своїх промовах вони згадують наших військовослужбовців без потреби. А тим більше – поширюючи брехню.

Тіна Кароль терпіти не стала - вона коротко і лаконічно відповіла Ксенії Собчак.

"Іди нах*й", - пише українська виконавиця.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Тіна Кароль розповіла про молитву вдови, читаючи її щодня: "Що ви хочете почути?"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль послала Ілона Маска у напрямку "російського корабля" до США: "Усю зустріч"

Знай.uа писав, Тіна Кароль зайшлася в істериці і стала кланятися в пояс військовим у США: "Я ревіла... Нехай здохнуть"