Ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча поділилася кількома Instagram Stories, в яких вкотре обговорила суть росіян, які підтримують війну та масові ракетні удари по Україні.

Із самого початку вона показала Іллю Ківу, котрий колись був народним депутатом у Верховній Раді від партії "ОПЗЖ".

Катя Осадча, кадр з інтерв'ю ЖВЛ
Катя Осадча, кадр з інтерв'ю ЖВЛ

"Підбито найважливіший Київський міст Кличка, яким здійснювалося 90% поставок із Заходу в оточене угруповання в районі Слов'янська", - написав Ілля Ківа.

Катерина Осадча поділилася своїми думками.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Я зрозуміла, коли цей ідіот займався незаконним обігом наркотиків, все що вилучив, він тепер приймає в необмеженій кількості і ось видає... інакше не знаю", - зазначила вона.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

А потім вона розповіла, що незадовго до ракетного обстрілу наткнулася на пост росіянки - екс-головного редактора всесвітньо відомого журналу... ця жінка підтримує путін, хоча ніби має бути розумною, з широким світоглядом.

"І я ще раз зрозуміла, вони безнадійні до глибини душі, немає якихось "зомбованих ящиком" і задавлених розумних. Вони просто біомаса і велика помилка людства", - додала Катерина Осадча.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Катя Осадча розповіла, що їх з Горбуновим "гальмує" в усиновленні дитини: "Треба собі зізнатися..."

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча безупинно шукає зниклих безвісти українців, результати вражають: "Ви можете дізнатися"

Знай.ua писав, Катя Осадча у Фінляндії відкрила очі всій Європі на те, що відбувається в Україні: "Терор на нашій землі"