Головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" Алекс Топольський успішний бізнесмен, після обстрілів Києва та інших міст України звернувся до країн-партнерів, в очікуванні рішучої відповіді на атаки мирних міст.

На своїй сторінці в Instagram він написав, що терористичні акти, які націлені на схиляння української влади до перемовин та здачі позицій, є безнадійними.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Ракетні удари по Києву, Запоріжжя, Дніпру... - це жорсткі терористичні акти головного найнебезпечнішого терориста світу. Спроба спровокувати президента піти на переговори таким чином безнадійна. Результату, який Воно очікувало не буде. Після цієї нелюдської психованої акції повинна пролунати дуже жорстка відповідь від заходу. - написав

Також Топольський зазначив, що навіть не сумнівається у тому, що Україна переможе та вірить у сили ЗСУ та українській владі.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/
Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/

У коментарях українці підтримали Алекса:

"Підтримую на 100%, такі ж самі відчуття. Ми вистоїмо, і все буде Україна, завдяки нашим Найкращим ЗСУ!", "Україна незламна, нескорена, непереможна", "Ми вистоїмо, і станем ще сильнішими", - написали шанувальники.

Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/
Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/

Нагадаємо, ми писали, що "Холостяк" Алекс Топольський підібрав з вулиці руду крихітку і заколисував у своєму ліжку.

Як повідомляв "Знай.ua" Алекс Топольський із "Холостяка" вже розстався з коханою? Українці у гніві.

Також "Знай.ua" інформував, що Топольський уже весь посивів, поки українці чекають на сезон.