Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. Через війну з росією прем'єру навесні скасували і показ зовсім був під великим питанням, але нещодавно продюсери заявили, що все ж таки планують випустити 12-й сезон восени 2022 року.

Новий герой шоу розповів про зустріч з милим рудим кошеням, якого випадково помітив дорогою додому. Алекс не зміг пройти повз бідної і голодної тварини, тому підібрав її з вулиці і забрав додому. На фото видно, що на долю малюка випало чимало випробувань.

Скріншот із Instagram, Алекс Топольський
Скріншот із Instagram, Алекс Топольський

"Під'їжджаючи додому, почув мяукання, зупинився. Почав прислухатися і ось у середині кущів застрягло це диво. Все пошарпане, пошматоване і налякане", - додав чоловік.

Топольський вимив тварину і нагодував, після чого вона мирно заснула клубочком. Алекс прийняв рішення звернутися до притулку, щоб там про кошеня подбали належним чином.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Не будьте байдужі до покинутих тварин. Навіть невеликий жест доброти та маленьке зусилля може врятувати їм ціле життя 🙏", - закликав бізнесмен.

Раніше ми писали про те, що Григорій Решетник розкрив головну таємницю 12 сезону шоу "Холостяк" із Топольським: "Ми маємо це робити"

Як повідомляв Знай.ua, Алекс Топольський із шоу "Холостяк-12" не посоромився вийти майже в трусах, фанатки оцінили "вужика": "Літав у хмарі дофаміну"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостяк" Алекс Топольський побачив перших дівчат, але вони розпаковувалися: "Це він?"