Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями.

Цього разу вона розмістила кадри зі своєї авторської програми "Спитай у Зеленського", на якій розпитує діток про різні запитання.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: скриншот instagram.com/irinasoponaru/

Вона розпитала дітей хто у них улюблені герої. Дівчина вважає, що кожна людина має під час війни займатися своєю справою. А гумор - невід'ємною частиною здорового українця. Він допомагає не збожеволіти, тримати настрій та дух завжди у гарному бойовому стані.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: скриншот instagram.com/irinasoponaru/

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Хто твій улюблений Герой? - Бетмен. А чому? - тому, що він вміє літати. А чому ти тоді в костюмі Халка? Бо я не маю костюм Бетмена."

"Це суперкішка. Хто така суперкішка? - Ну це кішка, тільки супер. Він як звичайний кіт, тільки трохи супер. А за що ти його любиш? За те, за що й звичайних котів".

Жінка запрошує на своє шоу дітей, та спілкується з ними. Ірина пояснила, що назвала вона шоу так через те, що коли Зеленський став президентом, їй в дірект стали писати повідомлення типу, передай Зеленському, що на бульварі Шевченка немає води.

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" приголомшила новиною про поповнення в родині: "Який він солоденький"

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" стала пропагандисткою Симоньян із перекошеним ротом: "Треба закінчувати брехати".

Також "Знай.ua" інформував Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" з безконечними ніжками здивувала новим образом: "Шикарні ноги".