Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" та учасник шоу "Танці зі зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі " Atlas Weekend", любить радувати аудиторію різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 235 тисяч людей.

Melovin вкотре став на захист представників сексуальних меншин, які вже довгі роки домагаються того, щоб у країні узаконили одностатеві шлюби. Артист заявив, що боротиметься за свободу народу, незважаючи на будь-які нападки з боку громадськості.

Скріншот із Instagram, Melovin
Скріншот із Instagram, Melovin

Також Костянтин підкреслив, що йому не страшно померти за те, щоб кожен його земляк, ущемлений у правах на сьогоднішній день, знайшов щастя.

"Давайте, запалюйте вогнище та діставайте свої вила! Давайте! Продовжуйте мені завалювали дірект! Ви пахнете червоною площею! Ви! Радикальні пабліки типу "околофутболу". Продовжуйте паплюжити свій рід та бажати мені смерті!) Го! Чекаю на кожного! В мене яйця більше аніж у вас! За свободу та щастя народу і вмерти не страшно!" - написав Бочаров.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Більше того, музикант звернувся до президента України Володимира Зеленського і заявив, що зараз саме час подумати про права людей, які представляють ЛГБТ-спільноту.

Раніше ми писали про те, що Melovin через рік після камінг-ауту нагадав, що кожен з нас заслуговує на кохання: "Без вітру минулого"

Як повідомляв Знай.ua, Melovin розповів про свої інтимні покупки в магазині для дорослих через язикату співробітницю: "Хочемо якось розслабитися"

Також портал Знай.ua писав, що Mеlovin зізнався, що розчаруванням "століття" для нього стали друзі з росії: "У День Перемоги нажеруся в вщент"