Можна на пальцях перерахувати, скільки відомих артистів з рф пішли проти путінського режиму і засудили війну. Однією з них стала Земфіра.

Нещодавно Земфіра виступала в Ізраїлі та наробила багато галасу через антивоєнні заклики зі сцени. Співачка перед численними глядачами відверто заявила, що росія 10 жовтня здійснила масований ракетний обстріл по всій Україні, через що загинули безневинні люди. Але до цього з'явилися повідомлення, що у відвідувачів концерту на вході забирали українські прапори. Тож вийшла підтримка у класичному стилі "хороших руських".

"Ці вбивства повинні припинитися", - додала Земфіра.

Земфіра на концерті в Ізраїлі, скріншот з відео
Земфіра на концерті в Ізраїлі, скріншот з відео

Після співачка виконала пісню "Не стріляйте", яка була записана 5 років тому і увійшла до альбому Z-Sides, а ще пізніше весь зал скандував: "Ні війні".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Примітно, що у березні Земфіра випустила кліп, де було показано жахливі кадри війни в Україні та мітинги у росії. Також вона почистила свої соцмережі, залишила лише це відео та кавер на трек Святослава Вакарчука "Відпусти" 2008 року.

Відеоролик з концерту опублікувала Світлана Лобода, і зважаючи на все, їй дуже сподобалися сміливі слова Земфіри.

"Не молчите. В этой рыхлой тишине. Мы погибнем….." - процитувала вона співачку.

Раніше ми писали, що Земфіра достукалася до росіян, щоб показати звірства російської армії в Україні: "Не стріляйте"

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін передбачив "біду" росії більше 20 років тому, виступаючи перед путіним: "Приводів для веселощів..."

Також портал Знай.ua писав, засудили війну Путіна з Україною: Пугачова, Галкін, Земфіра та Литвинова покинули РФ