Українська поп-виконавиця Камалія (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває про відданих шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч людей.

Камалія разом із чоловіком Захуром з початку війни допомагає нужденним українцям та військовим на фронті, а запитів з кожним місяцем все більше і більше, проте деякі мають нахабство дорікнути їй у тому, що вона робить недостатньо.

Камалія. Фото: скріншот youtube
Камалія. Фото: скріншот youtube

"Дехто іноді пише в коментарях, що ми з чоловіком нічого не робимо для країни в найважчі часи або мало допомагаємо" - зізналася Камалія.

Артистка попросила українців не рахувати чуже та фінанси їхньої родини. Вона також зазначила, що всім допомагають тим, чим можуть і кожна гривня важлива. У відповідь на звинувачення Камалія розмістила відео, де показують зібрані коробки на допомогу нужденним.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Наша єдність наближає нашу перемогу! А дитячий лист чи малюнок на передовій — шалена мотивація для наших героїв!Дякую командувачу Сил територіальної оборони Збройних сил України Ігорю Івановичу Танцюрі за тісну співпрацю! Як ви сказали: Перемога однозначно буде за нами! Слава Україні!💛💙" - написала зірка.

Раніше ми писали про те, що Камалія з'явилася у формі ЗСУ, але під міцним захистом Захура: "Дякую за все"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія зазвучала по-новому і довела українців до мурашок: "Неймовірна"

Також портал Знай.ua писав, що Камалія розповіла, що може музика на вечірці у Рудницької – воскресила забутий проект заради ЗСУ