"Бетмен" міг би виглядати зовсім інакше, якби не швидкоплинний коментар Пірса Броснана.

Під час виступу на "Вечірньому шоу" 11 жовтня 69-річний актор розповів, що він пробувався на роль у популярному фільмі Тіма Бертона 1989 року "Бетмен".

"Я пішов на Бетмена ще в ті дні, коли цим займався Тім Бертон. Очевидно, я не отримав цієї роботи", - сказав ірландський актор ведучому Джиммі Фелону. - Я пам'ятаю, як сказав Тіму Бертону якусь дурість: "Знаєш, я не можу зрозуміти чоловіка, який носить труси поверх штанів". Але ось… найкраща людина отримала роботу”.

Пірс Броснан. Фото: Twitter
Пірс Броснан. Фото: Twitter

Зрештою роль дісталася Майклу Кітону, який пізніше повторив роль у "Бетмен повертається" у 1992 році.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Але у Броснана все склалося не так погано, оскільки незабаром після цього він отримав роль Джеймса Бонда, що змінила кар'єру.

Актор виконав культову роль агента 007 у чотирьох фільмах про Бонда, починаючи з 1995 року і закінчуючи його відходом з франшизи у 2002 році.

Броснана нещодавно запитали, хто має пити "збовтаний, а не розмішаний" мартіні після відходу Деніела Крейга, на що він висловив свою прямолінійну думку.

Нагадаємо, що Джеймс Бонд Пірс Броснан наплював на продовження саги про агента 007: "Хто винен? Мені все одно".

Раніше ми повідомляли, що Джеймс Бонд Пірс Броснан захоплюється силою та мужністю українців і не перестає про це говорити.

Також стало відомо, що шанувальники обрали найкращого Джеймса Бонда за всю історію: Деніел Крейг залишився без роботи.