Шанувальники "Диявол носить Prada" розлютилися, коли Енн Гетевей вийшла на Тиждень моди в Нью-Йорку минулого місяця в наряді, майже ідентичному тому, що носила її героїня у фільмі, але, за словами актриси, збіг з нею стався випадково.

39-річна Гетевей одягла на показ дизайнера коричневий жакет Michael Kors з тисненням під крокодила, одягла його поверх чорної сукні з високим коміром і поклала волосся в зачіску з чубчиком, яка навіяла спогади про Енді у фільмі.

Вона навіть сиділа поруч з Анною Вінтурою на показі, яка була джерелом натхнення для головного редактора Runway (і боса Енді) Міранди Прістлі в "Диявол носить Prada".

Енн Хетевей розповіла про своє вбрання для Тижня моди, кадр з відео
Енн Гетевей розповіла про своє вбрання для Тижня моди, кадр з відео

"Це було трохи шалено, чи не так? Хетеуей сказала про одяг цього ранку під час виступу на шоу " Today" , розповівши, що "це було випадково", що вона стала побратимом свого знаменитого персонажа".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Актриса "Щоденників принцеси" пояснила, що на ній "мало бути щось інше, туфлі не підходили, прийшло інше вбрання".

Навіть її зачіска у стилі Енді була чистою випадковістю.

"А потім мій перукар, який був таким милим - я ніколи раніше з ним не працювала - просто сказав: "О, я знаю, що робити", - і зібрав моє волосся в хвіст, - поділилася вона, продовжуючи. - Я подивилася в дзеркало і подумала: "О, це смішно, цікаво, чи хтось помітить".

Сміючись, зірка додала: "Ви помітили".

Нагадаємо, що Енн Гетевей закликає робити пожертвування, щоб допомогти Україні: "Приєднуйтесь до мене".