Чарівна блондинка з "Жіночого кварталу", а також зірка проєкту "Ліга сміху" Катя Нікітіна похвалилася стрункими ніжками в ефектному вбранні та розповіла свій рецепт щастя. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна має багато хобі та талантів, які вражають шанувальників. Зокрема зірка професійно займається танцями та має власну студію. Крім того, з недавніх пір вона серйозно захопилася футболом. Незважаючи на достаток захоплень і щільний графік, вона знаходить час для спілкування з шанувальниками.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Катя Нікітіна порадувала фанатів новим фото, на якому постала сидячи в кріслі в ефектному вбранні, яке підкреслює її ідеальні ніжки. Актриса зазначила, що не любить осіннього холоду і частенько переглядає літні фото, щоб зігріти душу. Також вона додала, що зігрітися і стати щасливішими в цю пору року можуть допомогти обійми.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Рекомендую в таких випадках частіше обходитися. І тепло, і корисно, і відчуття класні) Ловіть 5 причин, чому всім нам потрібно якнайчастіше обійматися.
1. "Обіймашки" захищають від хвороб
2. "Обіймашки" знижують тиск
3. "допомагають пережити стрес
4. "Обіймашки" допоможуть вам краще спати
5. "Обіймашки" роблять людину щасливішою", - поділилася зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, Марта Адамчук, зірка "Жіночого кварталу" нагадала, з якої сталі робили "скляний міст" у Києві: "Чому вистояв?" .

Також наш портал інформував, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" нагадав, як можна стати спонсором перемоги: "Названі на честь тимчасово окупованих міст".

Крім того, ми писали, зірка "Кварталу 95" Олена Кравець нагадала важливі правила, як вціліти під обстрілами: "Вперше в історії".