Чому артистка тетяна Песик так вирішила, та що додало їй впевненості, в тому, що кандидатура її просто ідеально б підходила для співробітників міжнародної організації, Тетяна розповіла в сторіс своєї соцмережі.

Танька з "Країні У", комік та актриса шоу "Ліга сміху" розмістила фото та тезу про те, чому її би з руками та ногами забрали в ООН.

Тетяна Песик. Фото: скрін youtube
Тетяна Песик. Фото: скрін youtube

"Мені здається, що я могла б працювати в ООН, я теж постійно стурбована і нічого не роблю", - написала Тетяна.

Тетяна Песик. Фото: instagram.com/tanet_vip/
Тетяна Песик. Фото: instagram.com/tanet_vip/

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Таким чином Тетяна покепкувала з міжнародної інституції, яка б мала розв'язувати конфліктні ситуації, щоб запобігти війні натомість крім стурбованості, більше нічого не робить.

Артистка часто використовує своє вміння саркастично висловлюватися, для того, щоб висвітлити ту або іншу проблему. Таким чином підсвічуючи шанувальникам та показуючи правду, яка можливо не всім подобається.

Також Тетяна продовжує допомагати ЗСУ, заохочуючи збирати на автомобілі. Артистка має чимало шанувальників та регулярно ділиться новинами з особистого та творчого життя, на її оновлення підписано понад 480 людей.

Нагадаємо, ми писали, що Таня Песик з "Жіночого кварталу" показала, під чим був Ілон Маск, коли видав ту нісенітницю про Крим.

Як повідомляв "Знай.ua" Таня Песик із "Жіночого кварталу" зрадила вареники, захотівши більше солодкого: "Бомба".

Також "Знай.ua" інформував, що Таня Песик з "Жіночого кварталу" вміло підколола Володьку, який поїдав піцу, що "підгуляла": "У тебе зубів немає".