Українська телеведуча, модель, а також дружина провідного популярного проекту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова Олександра Кучеренка розповіла, як доглядає своє розкішне волосся.

На своїй сторінці в Instagram Олександра Кучеренко зізналася, що скільки себе пам'ятає – завжди була з довгим волоссям.

Зірка зізналася, що від народження була смаглявою брюнеткою, потім у дитсадку перетворилася на блондинку з кучерями. Однак далі волосся стало все темнішим. І навіть до цього дня Кучеренко жодного разу не замислювалася про те, щоб змінити свій природний темно-русявий колір.

Олександра Кучеренко, фото з instagram
Олександра Кучеренко, фото з instagram

[quote author=""]"Мене не раз питали, якою я фарбою користуюся і як відростити таке пишне волосся, Я завжди думала, що останнє - це виключно питання генетики. Чула навіть, що у кожної людини природно закладена своя максимальна довжина волосся, далі якої воно не відростає, що не роби. Але однієї гарної генетики, як виявилося, мало - я ледве врятувала своє волосся після щоденних зачісок у той період, як стала Міс", - зізналася Олександра Кучеренко.

Під час модельних зйомок у неї сильно зіпсувалося волосся, бо тоді про термозахист ніхто й не згадував. Після цього Олександрі Кучеренко знадобилося кілька років, щоб відновити пошкоджене волосся та повернути здоровий блиск та довжину.

"Зате тепер я вже не шкодую часу та грошей на зволожуючі маски, салонні процедури раз на місяць і, якщо маю можливість не користуватися термоприладами, то роблю зачіску без них. Наприклад, зараз перед своїми щоденними телезйомками я використовую тільки лак для волосся", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, що дружина Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренка у вишуканій сукні заговорила про перемогу.

Раніше ми повідомляли, що дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренка вплела в коси червоні маки та показала, як пишається тим, що вона є українкою.