Відома українська співачка Jerry Heil продовжує популяризувати українську музику у всьому світі, і як ми бачимо, це вже дало перші плоди. Дівчину номінували на престижну музичну премію.

Про це дівчина розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Також відповідний анонс є на офіційному сайті європейської премії.

Jerry Heil, яка зараз перебуває в Сполучених Штатах Америки на навчанні, шокована тим, що їй випала така величезна честь представляти свою країну, і тим самим ще раз нагадати громадянам про страшні речі, які відбуваються.

"Послухайте, що відбувається з українською музикою. Напевно, настав наш час, настало майбутнє. Мене та мою музику номінували на найкращу та найпрестижнішу європейську премію MME AWARSS! Але там треба ще виграти, щоб воно пішло у світ, і все це вже залежить від вас" - каже артистка про те, що відбувається.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Вона попросила шанувальників закинути кілька голосів за неї, щоб принести ще одну перемогу у скарбничку України, адже зараз це так важливо.

Jerry Heil, фото з Instagram
Jerry Heil, фото з Instagram

Крім нашої дівчини, у цій номінації ще змагається 15 молодих артистів із Чехії, Данії, Нідерландів, Німеччини, Австрії та багатьох інших європейських країн. Але приз глядацьких симпатій отримає лише одна зірка.

"Jerry Heil надихає мільйони користувачів YouTube своїми піснями та каверами. Вона також посилає важливе послання світу проти війни разом із володаркою MME Awards Alyona Alyona" - зазначили самі організатори.

Нагадаємо, що Jerry Heil записала пісню і випустила кліп із рідною мамою, здійснивши її мрію

Раніше повідомлялося, що Jerry Heil вперше розповіла про свого новонародженого малюка і маленьких грудей, Дантес оцінив

Також, Alyona Alyona та Jerry Heil довели українців до сліз потужним треком про козаків: Ольга Сумська бачила все на свої очі