Українська співачка, радіоведуча та автор пісень Оля Цибульська якось розповідала про свою проблему в інтерв'ю.

Але зараз не час скаржитися. Тому виконавиця записала відео зі своїм сином, щоб привітати громадян із важливим святом – із Днем Захисників та Захисниць.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Кожен з вас - наш ангел-охоронець. Сильний і красивий. Любимо, пишаємося і віримо у вас абсолютно! Україна переможе!", - пише Оля Цибульська у публікації.

Її син подякував нашим воїнам, які продовжують захищати як дорослих, так і дітей. А потім Нестор запитав у мами, чи правильно він написав одну фразу - звичайно, йдеться про "путін х*йло". Лише літери "Х" не було, хоча все й так зрозуміло. Артистка також виставила це відео у Stories, щоб його побачили більше людей.

Популярні новини зараз
Гороскоп на червень-2024 для всіх знаків Зодіаку: можливість Овнів, приємні події Близнюків та прохання Риб Нацкомісія планує переглянути ще один тариф: з 1 липня будуть нові ціни Військовозобов’язаним у ЦНАПах не зможуть надавати важливу послугу – фахівці пояснили нюанси "Нафтогаз" показав тариф на газ у червні: до яких платіжок готуватися
Показати ще

Оля Цибульська, фото: Instagram Stories
Оля Цибульська, фото: Instagram Stories

Оля Цибульська, фото: Instagram Stories
Оля Цибульська, фото: Instagram Stories

"Розумничок! Все правильно написав", "Цілком згодна", "Згодна на всі 100%", "Кінець відео топ", "Так у дитячих українських казках і запишуть: "Колись давно, за часів совкової спілки, жив Уйло", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Оля Цибульська хотіла "використовувати" сплячого чоловіка через чутки про роман з кумом Дзідзьо: "Вирішувати, на кого схожий син..."

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська хотіла "використовувати" сплячого чоловіка через чутки про роман з кумом Дзідзьо: "Вирішувати, на кого схожий син..."

Знай.uа писав, Оля Цибульська розповіла, як війна перевернула і запакувала в один рюкзак її життя: "Шматочок минулого"